کودک شما هم از درس ریاضی فراری است؟ یا هنگام تمرین کردن ریاضی، پیوسته از حل کردن تمرینات ریاضی شانه خالی می‌کند؟ نگران نباشید، فقط کافی است برای تقویت ریاضی فرزندتان 8 روش طلایی به کار ببرید. از همین ابتدای کار بگوییم، اگر از آن دسته از والدین هستید که برای حل کردن تمرینات ریاضی، دانش‌آموز را اجبار به این کار می‌کنید، از همین الان این روش غلط را برای همیشه فراموش کنید.

حس اضطراب و ناامیدی در بین دانش‌آموزان بیش‌تر در گروه سنی 8 تا 12 ساله است، یعنی دانش‌آموزان پایه دوم تا ششم ابتدایی. با پیاده‌سازی روش‌های آموزشی درست که توسط تیم تخصصی کاراتدریس گفته شده، با خیال مطمئن به تقویت ریاضی فرزندتان کمک کرده و او را برای اهداف بالاتر هدایت کنید.

چگونه ریاضی فرزندم را تقویت کنم؟

به‌جرات می‌توان گفت از پر تکرارترین سوال‌هایی که والدین از معلم ریاضی فرزندشان می‌پرسند، این است که چگونه ریاضی فرزندم را تقویت کنم؟ این سوال به یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های پدرومادرها تبدیل شده است. 8 مورد از بهترین روش‌های آموزشی برای تقویت ریاضی دانش‌آموزان ارائه کرده‌ایم که اگر به‌درستی با آن‌ها پیش بروید، تاثیر شگفت‌انگیز آن در تقویت ریاضی دانش‌آموز را متوجه خواهید شد.

بهترین استراتژی برای تقویت ریاضی دانش آموزان

1. تقویت ریاضی در قالب بازی با ریاضی

بهتر است برای چند دقیقه هم که شده، دانش‌آموز را از دنیای خشک و جدی ریاضی بیرون آورید. شما می‌توانید با انجام بازی‌های موردعلاقه فرزندتان یا بازی‌هایی که مناسب تقویت ریاضی هستند به او در یادگیری این درس کمک کنید.

در دنیای بازی‌ها، بازی‌های آموزش ریاضی کم نیستند. بهترین بازی‌های آموزشی برای رده سنی زیر 10 سال، می‌توانیم به بازی ماروپله و تخته‌نرد اشاره کنیم. همزمان با انجام این بازی‌ها، مهارت جمع، تفریق، ضرب و تقسیم ریاضی را خیلی نرم به دانش‌آموز یاد دهید. اگر فرزندتان جواب اشتباهی داد، او را تشویق کنید دوباره به این مرحله فکر کند، چون ناامیدی و حس ترس باعث دلسرد شدن دانش‌آموز نسبت به این درس می‌شود.

روش دوم هم بسیار تاثیرگذار است، به‌خصوص اگر مادر هستید و سرتان به کارهای خانه گرم است. شما می‌توانید یک سری بازی‌های آموزشی مناسب برای تقویت ریاضی در تبلت یا تلفن همراه او نصب کنید و به او بگویید هر زمان به مشکل برخورد، از شما کمک بخواهد.

گفتنی است استفاده از وسایل الکترونیکی نباید به اعتیاد در دانش‌آموزان تبدیل شود. توصیه می‌کنیم، روزانه یک ساعت خاص برای انجام بازی‌های آموزشی او اختصاص دهید.

2. از تکرار زیاد اجتناب کنید

بعضی از والدین با تصور نادرستی که دارند، فکر می‌کنند با تکرار و تمرین یک موضوع می‌توان مسئله را به دانش‌آموز فهماند. این کار در مواقعی که فرزندتان خودش از شما درخواست تکرار داشته باشد، کارساز است. در غیر این صورت نه‌تنها درس را یاد نمی‌گیرد، بلکه از ریاضی متنفر هم می‌شود.

علل تنفر دانش آموز از درس ریاضی

سعی کنید، روش‌های آموزشی متنوعی برای یادگیری فرزندتان به کار ببرید؛ مثلا استفاده از کتاب‌های آموزشی، فلش‌کارت‌ها و سی‌دی‌های آموزشی گزینه‌های خوبی برای تقویت ریاضی هستند.

3. آموزش حساب‌وکتاب‌های روزمره برای تقویت ریاضی

بدون شک همه‌ی شما والدین عزیز، «جمله مامان/بابا بهم پول بده برم مغازه» را شنیده‌اید. اگر فرزندتان تازه ریاضی را یاد گرفته باشد، نمی‌داند پولی را که از صاحب مغازه دریافت می‌کند، درست است یا کم.

اصلا نگویید، خودش به وقت مناسب مهارت حساب‌وکتاب کردن را یاد می‌‌گیرد، بلکه او را با ارزش اسکناس‌های پول آشنا کنید. بدون شک این روش باعث ایجاد شوق، انگیزه و ترغیب بیش‌تر آن به درس ریاضی می‌شود.

4. آموزش مدیریت پول را به دانش‌آموزان یاد دهید.

کم‌کم می‌توانید به فرزندتان پس‌انداز کردن پول را هم یاد دهید. مثلا از فرزندتان بخواهید، پول‌هایی که در طول یک ماه پس‌انداز کرده یا به او در طول یک ماه می‌دهید را حساب کند. برای حساب کردن به او بگویید این کار را دستی و بدون کمک گرفتن از ماشین‌حساب انجام دهد تا در جمع، تفریق، تقسیم و ضرب مهارت بالایی کسب کند.

آموزش مدیریت پول به دانش آموزان

همچنین اگر به خرید وسیله‌ای علاقه‌مند است، از فرزندتان بخواهید پول‌هایش را پس‌انداز کند تا برای او بخرید. این روش به او می‌فهماند به قول معروف «قدر پول را بداند» و از همان بچگی با مدیریت پول آشنا شود.

5. با فرزندتان به گردش‌های مرتبط با درس ریاضی بروید

دانش‌آموزان علی‌الخصوص زیر 12 سال ماجراجو هستند و از یکنواخت بودن یادگیری درس، آن هم ریاضیات زود خسته می‌شوند. پس چه باید کرد؟ کافی است، هر چند وقت یک بار او را به گردش‌های آموزشی ببرید.

اردوهای مرتبط با ریاضی

دانش‌آموزان هم اغلب اوقات از خانه ماندن خسته می‌شوند و نیاز دارند به تفریح خارج از محیط خانه و مدرسه بروند. رفتن به موزه یا مکان‌هایی که برای آموزش و تقویت ریاضی مناسب هستند، از بهترین ایده‌ها برای آشنا شدن و درک بهتر فرزندتان با ریاضیات است.

6. علایق دانش‌آموزان را بشناسید

همیشه که نباید دانش‌آموزان مانند یک رباط کارهای تکراری و خسته‌کننده انجام دهند. ریاضی از درس‌های مهم و جذاب دوران تحصیل است، ولی داشتن علاقه به درس ریاضیات اهمیت بیش‌تری دارد. احتمالا با خودتان می‌گویید، چگونه به تقویت ریاضی فرزندم کمک کنم؟ یا چگونه از علاقه‌مندی‌های او نسبت به ریاضیات آگاه شوم؟

خیلی آسان است، می‌توانید با طرح چند پرسش از او بپرسید به چه کارهایی علاقه دارد. اگر فرزندتان به بازی‌های الکترونیکی علاقه داشت، بازی‌هایی که در قالب آموزش ریاضی هستند را به او پیشنهاد دهید. اگر دانش‌آموز به انجام بازی که شما معرفی کرده‌اید، جذب نشد، بازی را با هیجان برای او شرح دهید یا خودتان با فرزندتان بازی کنید و در حین بازی در مورد آموزش ریاضی با او صحبت کنید.

چگونه ریاضی فرزندم را تقویت کنم؟

علاقه‌مندی‌های دانش‌آموز در هر زمینه‌ای از ریاضیات می‌تواند باشد و این شما هستید که باید کاربرد ریاضی را در زندگی واقعی با روش‌های مختلف به او نشان دهید. در این مورد می‌توانید از معلم فرزندتان یا مشاوران تحصیلی کمک بخواهید، بی‌شک این مشورت در روند تقویت ریاضی دانش‌آموز تاثیرگذار خواهد بود.

7. در مورد افراد مشهور ریاضی با دانش‌آموزان صحبت کنید

حتما شنیده‌اید که بیش‌تر دانش‌آموزان می‌گویند «ریاضی چه بدرد من می‌خوره». دقیقا باید جواب این جمله را هوشمندانه به آن‌ها پاسخ داد. از افراد پرآوازه تاریخ تا شرایط سخت زندگی بعضی از دانمشندان را برای فرزندتان بگویید. با یک سرچ ساده در اینترنت از شگفتی های ریاضی تا بیوگرافی دانشمندان و ریاضیدانان معروف چون مریم میرزاخانی را با فرزندتان آشنا کنید.

بزرگان دنیای ریاضی

این روش باعث می‌شود، این باور غلط که ریاضی برای ما سودی ندارد جای خودش را به علاقه و موفقیت در ریاضیات بدهد.

8. شرکت در کلاس‌های فوق‌العاده برای تقویت ریاضی

آخرین راه حلی که در 99 درصد مواقع بازدهی فوق‌العاده‌ای دارد، شرکت کردن دانش‌آموزان در کلاس‌های آموزش درس ریاضیات است. این روش بی‌بروبرگشت در تقویت ریاضی دانش‌آموز تاثیرگذار است، ولی به‌شرطی که تدریس ریاضی توسط بهترین اساتید باشد. تیم تخصصی کاراتدریس با سال‌ها سابقه یک گزینه مطمئن برای شرکت کردن دانش‌آموز در کلاس‌های فوق‌العاده است.

کاراتدریس به لطف برترین اساتید خود توانسته نقاط ضعف دانش‌آموزان را بشناسند و به صورت حرفه‌ای با بیان ساده و قابل فهم مباحث درسی را به دانش‌آموزان عزیز یاد دهد.

امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد. اگر از انجام هر یک از این روش‌ها نتیجه مطلبوبی نگرفتید، فرزندتان را با خیال آسوده در کلاس‌های تقویتی کاراتدریس ثبت نام کنید. بی‌شک از نتیجه فوق‌العاده این تیم روی تقویت ریاضی دانش‌آموزان شگفت‌زده خواهید شد.

اگر از راه حل‌های دیگری برای تقویت ریاضی دانش‌آموزان مطلع هستید، آن را با کارابران کاراتدریس در میان بگذارید. اگر قصد دارید فرزندتان در کلاس‌های تقویتی کاراتدریس شرکت کند با ما در ارتباط باشید.

دیدگاه‌ها

دیدگاه خود را در رابطه با متن بالا وارد کنید.