بدون شک بیش‌تر دانش‌آموزان از درس ریاضیات می‌ترسند و در ذهن‌شان از آن یک غول افسانه‌ای ساخته‌اند! اگر شما هم به عنوان یک دانش‌آموز از درس ریاضی هراس دارید، باید این حس را به دست فراموشی بسپارید. همچنین اگر فرزندتان از جمله کسانی است که ترس و نفرت از دروس حساب‌وکتب گربیانگیر او شده، باید هرچه سریع‌تر برای برطرف کردن این مشکل مهم اقدام کنید. تیم تخصصی کاراتدریس برای کنار آمدن با ریاضی هراسی و پیشرفت دانش‌آموزان در ریاضیات، بهترین روش‌های کاربردی برای حل مشکلات را ارائه کرده‌اند. برای اطلاع از این روش‌های مفید، کافی است تا پایان مطلب همراه ما باشید.

قسمت اول؛ دور کردن ریاضی هراسی

برای آن که بتوانید این مشکل را حل کنید، در قدم اول بهتر است رفتار و رویکردتان به شکلی باشد که چندان در مسیر ریاضی هراسی قرار نگیرید.

1. علائم ریاضی هراسی را بشناسید

اگر حین تمرین یا آموزش ریاضیات احساس استرس و ناامیدی وجودتان را فرا گرفت، ممکن است به کلی حتی از درس ریاضی دلسرد و فراری شوید. 4 علامت برای شناسایی این حس نظیر وجود دارد که عبارت هستند از:

  • وحشت
  • عدم اعتماد به نفس
  • پارانویا
  • رفتار انفعالی

اگر هریک از این علائم را داشته باشید، می‌توان گفت شما هم به این اختلال دچار هستید و باید برای مقابله با آن اقدام کنید.

کنار آمدن با هراس ریاضی

2. اضطراب‌تان در درس ریاضی را باور کنید

اولین قدم برای درمان ترس، پذیرش این مشکل (اضطراب داشتن) است. استرس هنگام یادگیری ریاضی باعث می‌شود که فرد هیچ زمانی از آموزش، یادگیری و سر و کله زدن با این درس لذت نبرد. اگر از حس منفی فرزندتان نسبت به درس ریاضی آگاه هستید، اجازه ندهید احساس اضطراب شما در مورد این موضوع، حس استرس او هم را بیش‌تر از قبل کند.

ترس و اضطراب در ریاضی

3. در دوره‌های تعیین سطح و کلاس‌های فوق‌العاده شرکت کنید

هریک از دانش‌آموزان توانایی‌ و قدرت یادگیری متفاوتی دارند. به عبارت دیگر سرعت یادگیری در هر دانش‌آموز متفاوت است. بنابراین طبیعی است که بعضی از آن‌ها درس را زودتر یا دیرتر یاد بگیرند. ثبت‌نام در کلاس‌های آموزشی یا تعیین سطح، یک روش فوق‌العاده برای کنار آمدن با ریاضی هراسی است. برای شروع می‌توانید قبل از ثبت نام در کلاس‌های آموزشی در دوره‌های تعیین سطح شرکت کنید تا از سطح توانایی‌تان در درس ریاضی آگاه شوید.

شرکت در کلاس های فوق العاده

پس از آن هم می‌توانید به در سایر کلاس‌های تقویتی و درسی شرکت کنید تا با قرار داشتن در فضای ریاضیات، احساس نزدیکی و آشنایی بیشتری با این درس داشته باشید.

4. استادی را انتخاب کنید که مناسب سبک یادگیری شما باشد

در مقطع مدرسه، دانش‌آموز چندان دستش باز نیست و نمی‌تواند خودش معلمش را انتخاب کند، ولی هنگامی که به دانشگاه می‌روید به‌ راحتی می‌توانید استادی را که سبک آموزش آن برای شما آسان و قابل فهم است، انتخاب کنید.

اگر برای یادگیری و قوی‌تر شدن در درس ریاضیات دنبال چاره هستید، می‌توانید بخشی از تدریس درس ریاضی از چند معلم را به صورت آنلاین تماشا کنید. پس از مشاهده تدریس همه‌ اساتید ریاضی، شناخت بهتری از آن‌ها پیدا کرده‌اید. بنابراین می‌توانید آن استادی شیوه تدریس آسان‌تری برای شما دارد، انتخاب و در کلاس‌های آموزشی او ثبت نام کنید.

بهترین استاد ریاضی

پس از شرکت در کلاس‌های فوق‌العاده از معلم درباره چگونگی کنار آمدن با ریاضی هراسی صبحت کنید؛ شما می‌توانید در مورد سبک یادگیری خودتان با استاد حرف بزنید یا درباره شیوه‌های آموزشی کارآمدتر برای خودتان با او گفتگو داشته باشید.

5. از سوال پرسیدن خجالت نکشید

از مهم‌ترین دلایلی که باعث ترس و نگرانی شما نسبت به درس ریاضی می‌شود، سرسری گرفتن درس ریاضی است. بدون شک می‌توان کنار آمدن با ریاضی هراسی را کلیدی‌ترین عامل برای پیشرفت و بالاتر رفتن سطح آموزش ریاضیات دانست. هرگز این حقیقت را که ریاضی بر پایه یادگیری و تمرین مکرر بنا شده، از خاطر نبرید. ریاضیات نیاز به درک مفاهیم دارد و حفظ کردن آن فقط در مدت کوتاه جوابگو است.

از معلم سوال کنید

اساس یادگیری در ریاضیات فهم کامل آن از پایه است. همچنین در نظر داشته باشید ریاضی درسی به حساب می‌آید که مباحث آن به یکدیگر متصل هستند. پس جالا با مطالعه این متن باید به این نتیجه برسید که بدون پرسش و تمرین، جایگاه خوبی از درس ریاضی کسب نخواهید کرد. از سوال کردن در کلاس هراسی نداشته باشید، حتی اگر از نظر شما سوال‌تان خیلی پیش پا افتاده باشد.

6. ساده‌ترین مشکل‌های کنار آمدن با ریاضی هراسی را حل کنید

در اکثر گروه‌هایی که مختص مشق شب دانش‌آموزان هستند، ابتدا ساده‌ترین تکلیف برای تمرین به دانش‌آموز داده می‌شود و در آخر به تکالیف سخت می‌رسند.

این شیوه آموزشی یک استراتژی فوق‌العاده برای یادگیری و کم شدن استرس دانش‌آموزان است. نتیجه این استراتژی هنگام برگزاری امتحان ریاضی بسیار کارساز خواهد بود. در نظر داشته باشید همیشه موقع امتحان ابتدا به سوال‌های آسان پاسخ دهید یا سراغ آن‌هایی بروید که پاسخش را کامل می‌دانید. فراموش نکنید، پس از حل سوال‌های آسان حتما به سوال‌هایی که به آن‌ها پاسخ نداده‌اید، برگردید.

یاد گرفتن ریاضی از پایه

7. به خودتان وقت کافی برای مطالعه بدهید

احتمالا برای شما هم پیش آمده به جای اینکه چند روز قبل از امتحان به مطالعه و تمرین ریاضیات بپردازید، درست شب امتحان تمرینات خود را شروع کرده‌اید. این کار به این دلیل اشتباه است که فرصت کافی برای برطرف کردن مشکلات (یا تسلط بر قسمت‌هایی از درس ریاضی که برای شما سخت به حساب می‌آید)، ندارید و دنبال آن استرس و اضطراب شما بیش‌تر می‌شود.

استراحت بعد از تمرین ریاضی

تکرار و تمرین طولانی مدت باعث پیشرفت درسی، کاهش استرس و در آخر باعث کنار آمدن با ریاضی هراسی می‌شود. علاوه‌براین اگر یک هفته زمان برای تمرین به ریاضیات اختصاص دهید، به راحتی می‌توانید متوجه شوید که در چه بخش‌هایی از ریاضی مشکل دارید. این زمان یک فرصت طلایی برای تمرین و برطرف کردن مشکلات است.

8. برای کنار آمدن با ریاضی هراسی یک برنامه طرح کنید

همان اندازه که تمرین مکرر می‌تواند تاثیر بسزایی در رشد درس ریاضی داشته باشد، طرح یک برنامه‌ریزی هدفمند هم باعث قوی‌تر شدن درس ریاضی شما می‌شود. با ایجاد برنامه به مرور زمان، سرعت مطالعه و تمرین بالا می‌رود. این سرعت عمل در مواقعی که زمان کافی برای مطالعه درس نداشته باشید، بسیار کاربردی است.

برنامه ریزی درسی برای جلوگیری از  ریاضی هراسی

با برنامه پیش رفتن در مدت کوتاه استرس و نگرانی شما را کم می‌کند و در نتیجه با علاقه بیش‌تر به یادگیری ریاضی مشغول می‌شوید. ایجاد حس علاقه و انگیزه به خودی خود باعث پیشرفت در درس ریاضی خواهد شد. بنابراین با رشد درسی شما، از نگرانی والدین کاسته می‌شود.

9. برای حل ریاضی هراسی مدت طولانی‌تری درس بخوانید

حتما پیش آمده هنگام مطالعه یا تمرین درس ریاضی بعد از گذشت مدتی احساس خستگی داشته باشید، راه حل این موضوع چیست؟ بهترین راه حل برای برطرف کردن این مسئله صبحت با معلم است؛ اگر فکر می‌کنید حرف زدن مستقیم با معلم نتیجه بهتری دارد، حتما دنبال فرصتی برای گفتگو با دبیرتان باشید.

مشاور درسی یا معلم به راحتی می‌تواند پس از گفتگو با شما از دغدغه‌هایتام کاملا مطلع شوند. سپس برای کنار آمدن با ریاضی هراسی پنهان در وجودتان، یک برنامه درسی برای شمت طرح کنند. پیش رفتن با برنامه درسی سبب کاهش هراس شما و بالا رفتن سرعت عمل حین مطالعه می‌شود.

مطالعه درست ریاضی

10. در عادات مطالعه خود تغییر ایجاد کنید

گاهی اوقات ممکن است با اینکه به عنوان یک دانش‌آموز با برنامه جلو می‌روید، باز هم به نتیجه دلخواه خود دست پیدا نکنید. طبیعی است که این موضوع ناامیدی و حس نگرانی شما را بیش‌تر کرده و اگر مشکل برطرف نشود، از درس ریاضی متنفر می‌شوید. اصلاح عادات برنامه‌های درسی یک روش کاربردی برای تغییر نگرش شماست.

در صورتی که بتوانید شیوه صحیحی برای آموزش و یادگیری و مطالعه درسی داشته باشید، احساس بهتری نسبت به یادگیری دروس خواهید داشت.

چگونه با ریاضی هراسی مقابله کنیم

چند روش آموزشی برای بهتر کردن شیوه‌ درس و مطالعه وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید

  • در مساله یا مبحثی که مشکل دارید، هر چند مرتبه که لازم است، مطالعه و تمرین کنید. از تکرار درس هیچ زمان خسته نشوید، چراکه کلید موفقیت تنها در دست خودتان (دانش‌آموز) است.
  • نکته‌برداری کنید! هنگام مطالعه یا آموزش معلم از نکات مهم درس یادداشت‌برداری کرده و این روش را می‌توانید نه تنها در درس ریاضی بلکه در بقیه‌ درس‌ها انجام بدهید. به خاطر داشته باشید، یادداشت‌برداری نباید مانع حواس‌پرتی شما هنگام درس خواندن یا زمانی که معلم درس می‌دهد، شود.
  • مطالعه گروهی راه حلی دیگر برای برطرف شدن حس هراس از درس ریاضی است. شرکت در گروه‌های درسی باعث ایجاد یک رقابت سالم و حس انگیزه بیش‌تر در شما می‌شود. همچنین اگر در مبحثی دچار مشکل باشید، می‌توانید از هم کلاسی‌هایتان کمک بگیرید.

قسمت دوم؛ به فرزندتان برای کنار آمدن با ریاضی هراسی کمک کنید

شما باید به عنوان پدر یا مادر، حواستان به احساسات فرزندتان نسبت به ریاضی باشد. برای این کار موارد زیر را در نظر داشته باشید.

1. علت و علائم ترس از ریاضی را در فرزندتان بشناسید

اگر مدتی است متوجه دوری کردن، ترس و بی‌حوصلگی فرزندتان از درس ریاضی شده‌اید، باید به فکر چاره باشید! در این مواقع دانش‌آموز با چندین عامل مثل حس اضطراب، ناامیدی و عدم توانایی روبه‌رو است. به دنبال این موضوع دانش‌آموز با خودش می‌گوید که هوش بالا یا استعداد کافی برای یادگیری این درس ندارد.

در اولین قدم بعد از متوجه شدن حس ترس فرزند به رفتار او دقت کنید. باید بفهمید علت ناراحتی آن فقط به ریاضی مربوط می‌شود یا از موضوع دیگری رنج می‌برد!

علائم ترس در دانش آموزان

2. حس انگیزه و مهارت فرزندتان را تقویت کنید

دومین قدم برای کاهش احساس ترس، ایجاد انرژی مثبت در او است. به پای حرف‌های فرزندتان بنشینید تا از دغدغه‌های او باخبر شوید. تا جایی که از پس شما برمی‌آید برای تقویت روحیه او تلاش کنید.

برای بالا بردن یادگیری دانش‌آموزان در درس ریاضی، قسمت‌هایی از مباحث را که دچار مشکل هستند، با آن‌ها تمرین کنید. برای این کار باید مهارت‌های او را بشناسید! شناخت مهارت‌ها و ویژگی‌های برتر فرزندتان باعث ایجاد ذوق و انگیزه در درون او می‌شود. اگر برای شناخت مهارت‌های دانش‌آموز اطلاعات لازم را نداشته یا به کمک نیاز دارید، از یک معلم خصوصی کمک بگیرید.

کنار آمدن با ریاضی هراسی

3. از فرزندتان حمایت کنید

هنگام تمرین دانش‌آموز کنار او باشید و با دیدی مثبت با او رفتار کنید. اگر به پاسخ اشتباه دست یافت، بدون سرزنش فرزندتان با برخورد مثبت دوباره از او بخواهید به مسئله فکر کند. رفتار مثبت شما باعث کم‌تر شدن استرس او شده و با تمرکز بیش‌تر به حل سوال می‌پردازد.

اگر فرزندتان در مرتبه‌های بعدی هم به پاسخ درستی نرسید، به او با روشی دیگر توضیح دهید. بهتر است دانش‌آموز در یک محیط آرام درس بخواند و صداهای اضافی مثل تلوزیون و آهنگ را در مدت مطالعه درس او حذف کنید.

حمایت از دانش آموزان

همچنین اگر فرزندتان به گوشی همراه یا بازی وابستگی دارد، به او بگویید بعد از انجام تکالیف می‌تواند از آن وسایل استفاده کند. همچنین می‌توانید برای انجام محاسبات، ماشین حساب در اختیار او قرار دهید، ولی اجازه ندهید به ماشین حساب وابسته شود.

4. برای مطالعه و حل ریاضی هراسی یک زمان‌بندی هدفمند ایجاد کنید

مدت مطالعه باید مفید باشد، پس فکر نکنید هر چه دانش‌آموز بیش‌تر درس بخواند، بهتر است. برای جلوگیری از ترس و خستگی به دانش‌آموز در ساعات معین وقت استراحت دهید. طولانی کار کردن نه تنها نتیجه مثبتی ندارد، بلکه منجر به ناامیدی و بیش‌تر شدن مشکلات او در درس ریاضی می‌شود.

5. برای حل تمرین‌ها، دانش‌آموز را تشویق کنید

تشویق دانش‌آموزان یکی از تاثیرگذارترین شیوه‌ها برای بالا بردن انگیزه و ایجاد روحیه مثبت است. به خاطر داشته باشید، بعد از حل تمرینات فرزندتان را تشویق کرده و از هوش بالای او تعریف کنید. اگر هنگام حل تست یا مساله با مشکل روبه‌رو شد، به او پیشنهاد کنید به سوال بعدی برود و در آخر به سوال‌های دشوار جواب دهد.

تشویق دانش آموزان ریاضی

این استراتژی (پاسخ به سوال‌های آسان و بعد دشوار) باعث بالا بردن انگیزه و کنار آمدن با ریاضی هراسی در دانش‌آموزان خواهد شد.

6. کاربرد ریاضیات در زندگی واقعی را به دانش‌آموز نشان دهید

کاربرد ریاضی در جنبه‌های مختلف زندگی را به فرزندتان بگویید؛ اگر دانش‌آموز از استفاده ریاضی در فعالیت‌های روزانه مثل ساخت خانه (محاسبه مقادیر مصالح، رنگ و بودجه بندی)، پخت و پز (حجم)، ورزش (کیلوگرم) و سایر مقادیر مطلع شود، بی‌شک به یادگیری این درس تشویق و جذب خواهد شد.

طبیعتا هنگامی که افراد کاربرد یک مهارت را درک کنند، ضرورت یادگیری و تلاش برای فهم آن هم برایشان مشخص‌تر است.

نشان دادن کاربرد ریاضی با بازی

از موثرترین روش‌ها برای کنار آمدن با ریاضی هراسی آموزش فعالیت‌های محاسبه‌ای به کمک بازی است. یادگیری ریاضی با بازی‌های آموزشی علاوه بر کم شدن استرس، باعث شور و شوق در دانش‌آموزان می‌شود.

7. آشنا شدن با معلم فرزند و روش‌های آموزش او

برای اینکه از مشکلات و استرس دانش‌آموزان کم کنید، ابتدا باید بدانید که دانش‌آموزان با چه مشکلاتی دست و پنجه نرم می‌کنند! بهتر است با معلم فرزندتان گفتگو کرده و از او بپرسید که دانش‌آموز در کلاس چگونه است. از چگونگی فعالیت دانش‌آموز در کلاس پرسیده و برای اینکه بتوانید باعث بهبود سطح درسی او شوید از معلم کمک بخواهید.

بهترین اساتید ریاضی

معلم می‌تواند با شناختی که از دانش‌آموز دارد، یک برنامه درسی یا روش‌های آموزشی مناسب به شما پیشنهاد دهد. با شروع آموزش جدید، رفتار خودتان هنگام آموزش به دانش‌آموز را تغییر دهید و به طور مرتب مهمارت‌های او را تشویق کنید.

8. با شیوه‌های شمارش ریاضی آشنا شوید.

جدا از ماشین حساب که مرسوم‌ترین وسیله محاسبه‌ای به حساب می‌آید، روش‌های دیگری وجود دارد که بسیاری از وجود آن‌ها بی‌خبر هستند! ازجمله روش‌های محاسبه ریاضیات، کامپیوتر و شمارش با انگشت است. شما می‌توانید با انگشت و بدون دسترسی به وسیله‌های محاسباتی هم حساب‌ و کتاب کنید.

شمارش ریاضی

9. جنبه‌های مثبت ریاضی را با بازی و پازل به دانش‌آموز یاد دهید

دانش‌آموزان باید از این باور که ریاضیات یک غول بی‌شاخ‌ودم است، دست بکشند! اتفاقا ریاضی یک درس آموزشی، سرگرم‌کننده و هیجان‌انگیز است که از نظر گروه تخصصی کاراتدریس باید با درس ریاضی زندگی کنید. اگر فرزندتان به شدت از درس ریاضی می‌ترسد یا از آن فراری است، بهترین راه حل برای برطرف کردن این مشکل بازی کردن با درس ریاضی است.

در وب‌سایت‌های معتبر روش‌های بسیاری برای آموزش ریاضی وجود دارد. از بهترین وسیله‌های بازی تماشای کارتون‌های آموزشی، استفاده از اپلیکیشن‌های بازی ریاضی (با تنوع زیاد در فضای مجازی)، مطالعه کتاب‌های آموزشی و بازی با وسایل اسباب‌بازی است.

بازی با ریاضی

دانش‌آموزان با انجام این فعالیت‌ها، چگونه کنار آمدن با ریاضی هراسی را به طور عملی درک می‌کنند. قطعا عدم استرس و هراس در یادگیری ریاضی قدم به قدم دانش‌آموز را به پله‌های بعدی سوق می‌دهد.

10. توانایی فرزندتان را با کسی مقایسه نکنید

حتما شنیده‌اید بعضی از والدین به طور پیوسته به فرزندشان سرکوفت می‌زنند یا دائم موفقیت دیگر دانش‌آموزان را به رخ او می‌کشند. شاید فکر کنید مقایسه کارساز باشد، ولی باید بدانید سخت در اشتباه هستید؛ این کار نه تنها نتیجه مثبتی ندارد، بلکه باعث افت درسی و ناامیدی وی نسبت به ریاضی شود.

ممکن است دانش‌آموز مدام با خود تکرار کند که بی‌استعداد یا بی‌مهارت است. این درماندگی به دانش‌آموز آسیب جدی وارد می‌کند. پس بهتر است از گفتن این جمله جدا خودداری کنید. احتمال دیگری وجود دارد که دانش‌آموز بدون اینکه این حرف را به او بگویید، باز هم خودش را با دانش‌آموزهای زرنگ‌تر مقایسه کند. در این زمان باید مخالفت‌تان را با حرف فرزندتان نشان دهید و به او انگیزه و روحیه مثبت هدیه کنید.

چگونه دانش آموزان در ریاضی موفق شوند

قسمت سوم؛ کنار آمدن با ریاضی هراسی

برای آن که بتوانید ریاضی هراسی را درمان کنید، ابتدا باید وجود آن را بپذیرید.

1. افسانه‌های قدیمی درباره ریاضیات یا ریاضی هراسی را بدانید

خرافات! کلمه‌ای بی‌اساس که خیلی‌ها به آن باور دارند! بعضی از افراد از ریاضیات می‌ترسند، زیرا این افراد از چیزهایی ترس دارند که لزوما درست نیست. از افسانه‌های معروف که به طور معمول شنیده می‌شود، می‌توان به مردان در ریاضیات بهتر از زنان هستند یا هیچ خلاقیتی در ریاضی وجود ندارد اشاره کرد.

در ادامه از افسانه‌های ریاضی که جالب است از آن‌ها باخبر بشوید، گفته شده است.

  • اگرچه تاریخ بیش‌ترین تعداد ریاضیدان مرد را به چشم دیده است، ولی هیچ مدرکی وجود ندارد که ثابت کند توانایی ذهنی و ذاتی مردها نسبت به زن‌ها بیش‌تر است. طبق تحقیقات به دست آمده مردان فرصت‌های تحصیلی بهتری در مقایسه با زنان داشته‌اند، اما این موضوع در حال تغییر است!
  • عده‌ای معتقد هستند که خوب بودن در ریاضیات به معنای توانایی انجام همه‌ محاسبات به صورت ذهنی است.
  • برخی دیگر از افراد اعتقاد دارند که ریاضی درسی کاملا جدی به حساب می‌آید و با خلاقیت ارتباط کمی دارد.
  • این نظریه که در مقایسه با بقیه کمی عجیب به نظر می‌رسد، خوب بودن در ریاضیات به معنای دریافت پاسخ درست از راه درست است!

2. تفکر کمال‌گرایانه داشته باشید

وقت آن رسیده آن اعتقادات نادرست قدیمی را که در مورد قبلی به آن‌ها اشاره کردیم، فراموش کنید. باور داشته باشید که توانایی یادگیری هر چیزی را دارید و با تلاش به هدف مدنظرتان می‌رسید. باید بدانید افرادی که به توانایی خود ایمان ندارند، از درس ریاضی ترس دارند و در خودشان قدرتی برای پیشرفت پیدا نمی‌کنند.

قبولی ریاضی با کلاس خصوصی

به آسانی با انجام یک استراتژی می‌توانید سطح یادگیری در درس ریاضی را بفهمید؛ ابتدا مباحث ریاضی را یاد گرفته و بعد آن به حل تمرین و تست مشغول شوید. اگر به راحتی توانستید سوال‌ها را حل کنید، یعنی در درس ریاضی بهتر از آن چه که فکر می‌کنید، ظاهر شده‌اید. اگر در انجام تمرینات به مشکل برخوردید، به جای تسلیم شدن با همه‌ قدرت دوباره تلاش کنید.

3. توانایی معلمی که به شما یا فرزندتان آموزش می‌دهد را بسنجید

با همه‌ احترامی که برای معلم‌های عزیز قائل هستیم، متاسفانه بعضی از معلم‌ها در آموزش به دانش‌آموزان به خوبی عمل نمی‌کنند. این امر باعث می‎‌شود معلم از اضطراب ریاضی رنج ببرد و با اعتمادبه‌نفس کامل جلوی دانش‌آموز برای آموزش ریاضی ظاهر نشود.

این معلم‌ها معمولا از شیوه‌های قدیمی تدریس استفاده کرده یا ریاضیات را به جای فهمیدن، حفظ می‌کنند.

کاراتدریس بهترین گروه آموزش ریاضی

اگر دنبال آموزش بهتر ریاضی هستید، در کلاس‌های فوق‌العاده کاراتدریس ثبت نام کنید. جمعی از بهترین اساتید ریاضی کشور در تیم تخصصی کاراتدیس مشغول به کار هستند. با شرکت در کلاس‌های این مجموعه می‌توانید آینده خود در این درس را تضمین کنید.

4. توجه به احساسات شخصی برای کنار آمدن با ریاضی هراسی

اگر شما (والدین) یا فرزندتان از اضطراب ریاضی رنج می‌برید، هراس خود را به گردن دیگری نیاندازید. حتی اگر دانش‌آموز با ترس ریاضی کنار بیاید، ممکن است کنار آمدن او مساوی با بی بیخیالی باشد. این اتفاق باعث کاهش انتظارات او از درس ریاضی می‌شود.

پس بهتر است کنار دانش‌آموز باشید و با حمایت از فرزندتان به یادگیری هرچه بیش‌تر و کاهش استرس او در این درس کمک کنید. تفاوتی ندارد فرزندتان در آموزش ریاضی نهم مشکل دارد یا آموزش ریاضی دهم، در هر صورت باید با گفتگو و دادن حس خوب او را همراهی کنید.

کاهش استرس ریاضی

در این مقاله تلاش کردیم ضمن ارائه بهترین شیوه‌های آموزش برای کنار آمدن با ریاضی هراسی به پیشرفت درس ریاضی دانش‌آموزان کمک کنیم. فراموش نکنید کنار همه این موارد همراهی یک دبیر ریاضی کاربلد بسیار موثر خواهد بود. کاراتدریس با همراه داشتن جمعی از برترین استاتید ایران، یک انتخاب مطمئن برای یادگیری و کسب جایگاه عالی در درس ریاضی است.

دیدگاه‌ها

دیدگاه خود را در رابطه با متن بالا وارد کنید.