مدرسه علامه امینی؛ جایی برای دستیابی به مدال‌های رنگارنگ المپیاد

برای خیلی از دانش‌آموزان تحصیل در مدرسه فقط به معنای درس، مطالعه و کنکور نیست. خیلی از دانش‌آموزان از مدرسه خود موفقیت‌های بیشتری می‌خواهند، موفقیت‌هایی مانند قبولی در المپیاد، جشنواره خوارزمی یا مسابقات علمی مختلف و… . این دانش‌آموزان معتقد هستند یک مدرسه خوب، مدرسه‌ای است که آن‌ها را به سطحی بالاتر از حد معمول دروس آموزش و پرورش برساند و این سطح بالاتر جز با موفقیت در آزمون‌های علمی گوناگون دست‌یافتنی نیست. مدرسه علامه امینی یکی از همین مدارس است که آوازه قبولی‌های المپیاد آن در تهران پیچیده و دانش‌آموزان زیادی را متقاضی تحصیل در علامه امینی کرده است.

درصورتی‌که شما هم مانند بسیاری از خانواده‌ها می‌خواهید فرزندتان در این مدرسه پذیرفته شود یا پس از ورود به مدرسه علامه امینی در دروس مختلف از جمله ریاضیات عملکرد بهتری داشته باشد، تیم دبیران حرفه‌‌ای کاراتدریس از ابتدای این مسیر همراه فرزند شما خواهند بود. برای آشنایی بیشتر با مدرسه علامه امینی با کاراتدریس همراه باشید.

معرفی مدرسه علامه امینی

این مدرسه اولین بار در سال 1370 فعالیت خود را آغاز کرد. هریک از موسسان این مدرسه در سال‌های بعد به یکی از مطرح‌ترین دبیران تهران تبدیل شدند. این موضوع نشان می‌دهد گروهی از علم آموخته‌های این شهر با درنظر گرفتن همه معیارهای موردنیاز برای ساخت یک مدرسه باکیفیت به تاسیس مدرسه علامه امینی روی آورده‌اند. علامه امینی در سال 85 با مدارس انرژی اتمی همکاری‌هایی داشت. همکاری با دبیران مشترک، برنامه‌های درسی و شیوه‌های آموزشی مشترک و… باعث رشد دوچندان مدرسه علامه امینی شد.

درحال‌حاضر می‌توان گفت برگزاری اردوهای تفريحي برون استانی، تحقيق‌های علمی و پژوهش در حوزه علوم انسانی، برگزاری كلاس‌های تابستانی، حضور مشاور و دبير راهنمای پايه برای كنترل اوضاع درسی و تربيتی دانش‌آموز، برگزاری آزمون‌های تستی هماهنگ، ارائه كارنامه‌های ۵ گانه و كارنماهای فرهنگي و انضباطی از رويه‌های معمول دبيرستان است.

طبق ارزش‌ها و اهداف مدرسه علامه امینی دانش‌آموزان اين دبيرستان تا پايان تحصيلات از طريق آموزش و سايت مجهز كامپيوتری دبيرستان، اغلب نرم‌افزارهای كاربردی را به صورت حرفه‌ای و پروژه محور آموزش خواهند دید. همچنین تسلط به يک زبان برنامه‌نويسی از دیگر اهداف مدرسه برای رشد علم و فناوری دانش‌آموزان است. کنار همه این موارد برگزاری كلاس‌های فرهنگی، نقد فيلم، نقد و تحليل روزنامه‌های اجتماعی، ورزشی و شرايط روز از برنامه‌های جاری دبيرستان برای جلوگيری از تربيت يک بعدی است. برگزاری كلاس‌های روبوتيک و روبوكاپ (مكانيک، الكترونيک و نرم افزار) برای افزايش مهارت‌های عملی و كاربردی كردن آموزش‌های تئوری هم از دیگر مواردی است که در علامه امینی اهمیت دارد.

سطح علمی مدرسه علامه امینی

اگر تعداد قبولی‌های کنکور، المپیاد و سایر مسابقات علمی مانند جشنواره خوارزمی و… معیاری برای تعیین سطح علمی یک مدرسه باشد، می‌توان گفت این مدرسه از نظر سطح علمی یکی از بهترین مدارس تهران است. چراکه هر سال تعداد بسیار زیادی از دانش‌آموزان علامه امینی در مسابقات و آزمون‌های مختلف شرکت کرده و رتبه‌ها یا مدال‌های رنگارنگی کسب می‌کنند.

همچنین این مدارس برای رشد علمی هرچه بهتر دانش‌آموزان از دو عامل دبیران باتجربه و آزمون‌های مرتب بهره‌مند هستند. ترکیب این دو کنار هم باعث شده دانش‌آموزان به نقاط قوت و ضعفشان آگاه بوده و برای رفع نواقص درسی خود تلاش کنند.

شرایط ورود به مدرسه علامه امینی

با توجه به کیفیت آموزش، امکانات رفاهی و اعتبار مدرسه علامه امینی، طبیعی است که سالانه دانش‌آموزان زیادی متقاضی ثبت‌نام و تحصیل در این مدرسه باشند. از آنجا که ظرفیت مدرسه محدود است و همه داوطلبان نمی‌توانند در آن حضور داشته باشند، کادر اجرایی مدرسه علامه امینی هرسال برای گزینش دانش‌آموزان آزمون ورودی برگزار می‌کند.

افرادی که می‌خواهند در این مدرسه تحصیل کنند باید از بهمن برای ثبت‌نام در آزمون ورودی مدرسه اقدام کنند. پس از برگزاری آزمون ورودی کادر مدرسه به تناسب نتایج آزمون با دانش‌آموزان برای مرحله دوم و مصاحبه حضوری تماس خواهند گرفت.

شرایط آزمون ورودی علامه امینی

قبل هرچیز بد نیست بدانید این مدرسه علاوه‌بر آزمون ورودی، آزمون میان‌پایه هم برگزار می‌کند. همچنین دانش‌آموزان دوره ابتدایی تنها با پیش‌ثبت‌نام در بهمن ماه و مصاحبه حضوری در اردیبهشت ثبت‌نام خواهند شد.

– آزمون ورودی پایه هفتم، هشتم و نهم

آزمون ورودی پایه هفتم، هشتم و نهم علامه امینی در اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد. طبق اعلام کادر اداری علامه امینی مفاد آزمون ورودی پایه هفتم، هشتم و نهم ریاضیات و هوش است. منابع توصيه شده برای موفقیت در آزمون ورودی هم مجموعه سوالات مخصوص تيزهوشان اعلام شده است.

– آزمون ورودی پایه دهم و میان‌پایه

آزمون ورودی پایه دهم و میان‌پایه علامه امینی هم در اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد. طبق اعلام کادر اجرایی مدرسه مفاد آزمون ورودی پایه دهم رياضيات دوره‌ متوسطه اول، علوم و فارسی پايه نهم به صورت تستی و چهارگزینه‌ای خواهد بود. همچنین منابع توصيه شده برای موفقیت در آزمون ورودی دهم علامه امینی مجموعه سوالات مخصوص تيزهوشان است. همچنین مفاد آزمون میان‌پایه دروس ياضی، فيزيک، زيست، شيمی، ادبيات و عربی است.

البته پیش از شرکت در آزمون ورودی این مدرسه دانش‌آموزان باید شرایط پیش ثبت‌نام را داشته باشند. شرایط مورد نیاز برای پیش ثبت‌نام آزمون ورودی پایه دهم ریاضی، تجربی و انسانی اولا دارا بودن معدل حداقل ۱۹ در پايه نهم، دوما کسب انضباط عالی است. همچنین شرایط پیش‌ثبت‌نام در آزمون میان‌پایه دارا بودن حداقل معدل ۱۹ در كارنامه نيم‌سال اول، موفقيت درآزمون ورودی و مصاحبه علمی حضوری دبيرستان است.

ثبت‌نام در ميان‌پايه بسيار محدود است و رتبه‌های اول تا سوم مدارس ممتاز تهران و برگزيدگان المپيادهای علمی و جشنواره‌ خوارزمی در اولويت هستند. گفتنی است دانش آموزانی كه دارای مدال نقره المپياد كشوری باشند، بدون آزمون ورودی پذيرش خواهند شد.

آمار قبولی‌های المپیاد، مسابقات و کنکور سراسری

علامه امینی در کنکور، مسابقات علمی و کنکور نتایج درخشان و قابل توجهی داشته است. این موضوع باعث شده مدرسه علامه امینی و عملکرد آن برای موفقیت دانش‌آموزان دوره متوسطه بیش از هر زمان دیگری مورد تایید خانواده‌ها باشد.

بعضی از قبولی‌های این مدرسه در المپیاد سال‌های گذشته

  • امیرحسین یاقوتی، کسب مدال نقره المپیاد کشوری شیمی سال 96
  • عرفان ریاضی، کسب مدال نقره المپیاد کشوری فیزیک سال 96
  • عرفان زارعی، کسب دیپلم افتخار کامپیوتر سال 96
  • محمدحسین آدینه، کسب مدال برنز المپیاد کشوری شیمی سال 96
  • علیرضا کریمی، کسب مدال نقره المپیاد شیمی
  • محمد رشیدی‌فر، کسب برگزیده مرحله دوم و سوم المپیاد کامپیوتر
  • پوریا براتی، کسب مدال برنز المپیاد کامپیوتر
  • علیرضا فداکار، کسب مدال نفره المپیاد ریاضی
  • امیرحسین گرزی، کسب مدال طلای المپیاد ریاضی کشوری

فهرست قبولی‌های مدرسه علامه امینی در کنکور

نام و نام‌خانوادگی

رشته

دانشگاه

حسین یاراحمدی

مهندسی صنایع

تهران

علیرضا عدالت‌بین

مهندسی شیمی

تهران

آرمان کلانتریان

مهندسی عمران

تهران

محمدمهیار نصیری

مهندسی عمران

تهران

عرفان زاغیان

مهندسی مواد و متالورژی

صنعتی شریف

سیاوش سلیمانی

مهندسی دریا

صنعتی شریف

امیرحسین عرب‌زاده

مهندسی کامپیوتر

صنعتی شریف

آرین نادریان

داروسازی

شهیدبهشتی

علی شهسواری

اقتصاد

شهید بهشتی

علی احمدی

مهندسی عمران

صنعتی امیرکبیر

محمدصادق ناعمی

مهندسی معدن

صنعتی امیرکبیر

علی لشگریان

مهندسی برق

صنعتی خواجه‌نصیر

بهراد سلطانی‌مقدم

مهندسی مکانیک

صنعتی خواجه‌نصیر

شایان کتانی

مهندسی کامپیوتر

صنعتی خواجه‌نصیر

سیدعلیرضا مرتضوی

مهندسی کامپیوتر

صنعتی خواجه‌نصیر

امیرحسین زمان‌زاده

مهندسی کامپیوتر

صنعتی خواجه‌نصیر

پارسا حسینی

مهندسی متالوژی

صنعتی خواجه‌نصیر

حسین شفاعی

فیزیک محض

صنعتی خواجه‌نصیر

محمدامین رجبی

مهندسی برق

علم و صنعت

سیدامیررضا ریاستیان

مهندسی صنایع

علم و صنعت

علی کشاورز

مواد و متالورژی

علم و صنعت

امیرحسین صدرایی

پزشکی

علوم پزشکی ایران

حمیدرضا آرام

پزشکی

علوم پزشکی اصفهان

رادمهر نیک‌پور

دامپزشکی

تبریز

برنامه درسی علامه امینی در تابستان

برنامه‌های تابستانی این مدرسه از نیمه تیرماه آغاز شده و به مدت هشت هفته ادامه دارد. پایگاه تابستانه مدرسه علامه امینی برای دوره متوسطه شامل مطالعه دروس کنکور، تمرین و جمع‌بندی پایه‌های دهم و یازدهم است. در طول این مدت دانش‌آموزان از شنبه تا چهارشنبه در مدرسه حضور خواهند داشت و با همراهی و نظارت مشاوران تحصیلی و دبیران خود برنامه درسی و مطالعاتی بسیار دقیقی را اجرا می‌کنند. در این مدت بعضی روزها چهار زنگ و بعضی روزها پنج زنگ درسی برای دانش‌آموزان در نظر گرفته شده است.

به نظر می‌رسد این مدرسه برای دوره ابتدایی برنامه تابستانی جدی ندارد.

فوق‌برنامه‌ها در مدرسه علامه امینی

این مدرسه علاوه‌بر کلاس‌های درسی معمول دانش‌آموزان کلاس‌ها و برنامه‌های دیگری هم برگزار می‌کند تا سطح علمی دانش‌آموزان را بالا ببرد. از جمله فوق‌برنامه‌های مدرسه علامه امینی می‌توان به کلاس‌های ریاضی، علوم، المپیاد، کلاس‌های تقویتی و جبرانی و کلاس‌های ویژه آموزش زبان خارجه اشاره کرد.

برگزاری کلاس‌های فیزیک و شیمی در آزمایشگاه و به صورت عملی، زنگ سودوکو برای دانش‌آموزان دوره ابتدایی، آموزش مفاهیم قرآنی به کودکان، کلاس‌های بازی و ریاضی برای کودکان، اجرای مسابقات مختلف، مراسم کتابخوانی، آموزه‌های عملی برای تقویت هوش، حافظه، تعادل و حواس پنچگانه کودکان، داشتن زنگ کاردستی، ساخت لگوهای سوزنی کودکانه، مسابقات سازه‌های ماکارونی برای دوره متوسطه، آموزش رباتیک، شمع‌سازی، کارگاه روبیک و… بخشی از فوق‌برنامه‌های این مدرسه برای مقاطع تحصیلی مختلف آن است.

وضعیت اردوهای تفریحی در علامه امینی

هرچند مدرسه علامه امینی در طول سال تحصیلی محیطی شاد با فعالیت‌های مختلف برای همه مقاطع تحصیلی به ویژه دانش‌آموزان دوره ابتدایی فراهم کرده است، با این حال کادر مدرسه اردوهایی هم برای پایه‌های تحصیلی مختلف در نظر گرفته‌اند تا دانش‌آموزان بتوانند خارج از فضای مدرسه ساعاتی را کنار هم سپری کنند. اغلب اردوهای تفریحی علامه امینی داخل استان بوده و به اردوهایی مانند موزه، سینما، پارک و… محدود می‌شود.

در مدرسه علامه امینی چه خبر است؟

هرچند این مدرسه به امکانات رفاهی قابل‌توجه، فضای شاد و پرانرژی و سطح علمی بالا شهرت دارد، اما نظر دانش‌آموزان و اولیا درباره این مدرسه چیست؟

دوره ابتدایی علامه امینی

بسیاری از والدین معتقد هستند مدرسه علامه امینی هم از نظر آموزشی و هم تربیتی یکی از بهترین مدارس غرب تهران محسوب می‌شود که از شیوه‌های آموزشی علمی و به‌روز استفاده می‌کند. کیفیت آموزش و امکانات رفاهی مدرسه مهم‌ترین ویژگی آن است که برای والدین رضایت‌بخش بوده است. علاوه‌براین تجربه بالای مربیان دبستان، برخورد محترمانه با کودکان و والدین، محیط شاد و شیوه‌های آموزشی استاندارد از دیگر مواردی محسوب می‌شود که باعث رضایت خانواده‌ها شده است.

اما از سوی دیگر بعضی از پدران و مادران می‌گویند مدرسه علامه امینی انتظارات بسیار زیادی از دانش‌آموزان کم سن‌وسال دارد که گاهی به خوبی برآورده نمی‌شود؛ چراکه از توان دانش‌آموزان خارج است. این موضوع ممکن است باعث دلسردی کودکان شود. همچنین بعضی از والدین هم می‌گویند علامه امینی نسبت به شهریه‌ای که دریافت می‌کند، امکانات رفاهی و برنامه‌های فوق‌العاده بسیار کمی دارد.

دوره متوسطه علامه امینی

دانش‌آموزان این مدرسه می‌گویند اگر فردی اهل درس و مطالعه در فشار بالا نباشد، در مدرسه علامه امینی دوام نخواهد آورد؛ چراکه فشار درسی بالا، برنامه درسی فشرده و امتحانات مستمر مدرسه شرایط خیلی سختی برای دانش‌آموزان ایجاد خواهد کرد. همچنین بعضی دانش‌آموزان از فضای کوچک مدرسه گله‌مند هستند. بنابراین اگر با چنین فضایی مشکل دارید، شاید مدرسه علامه امینی انتخاب خوبی برای شما نباشد.

گروه بزرگی از دانش‌آموزان مدرسه علامه امینی معتقد هستند بزرگ‌ترین نقطه قوت این مدرسه آزمون‌های مستمر آن است که باعث می‌شود دانش‌آموزان بتوانند به طور دائم سطح دانش و وضعیت درسی خودشان را بسنجند. علاوه‌براین کادر آموزشی بسیار قوی این مدرسه باعث شده‌ دانش‌آموزان در درس و تحصیل عملکرد بسیار بهتری داشته باشند. درمجموع اغلب دانش‌آموزان علامه امینی می‌گویند این مدرسه برای افرادی که اهل درس و مطالعه هستند، جای خوبی است.

علی‌رغم همه تعاریفی که از کیفیت آموزش و امکانات علامه امینی گفته می‌شود، بعضی از دانش‌آموزان هم می‌گویند ثبت‌نام در این مدرسه عقلانی نیست؛ چراکه با وجود شهریه بالا جزو مدارس برتر نبوده و کیفیت آموزش، خدمات و امکانات رفاهی آن در حد مدارس معمولی تهران است. این گروه از دانش‌آموزان درباره تعداد بالای قبولی کنکور و المپیاد این مدرسه هم می‌گویند علامه امینی از همان ابتدا با برگزاری آزمون ورودی سخت تنها دنبال ثبت‌نام دانش‌آموزان باهوش و نابغه است و با یک غربالگری ساده این افراد را در اولویت ثبت‌نام قرار می‌دهد. بنابراین طبیعی است که این دانش‌آموزان رتبه‌های بالایی هم کسب کنند. این افراد همچنین مدعی هستند مدرسه علامه امینی آزمون‌ها، آموزش‌ها و شرایط تحصیلی متفاوت و ویژه‌ای برای دانش‌آموزان تیزهوش خود داشته و اختصاص منابع و امکانات بین دانش‌آموزان یکسان نیست و اغلب دانش‌آموزان فقط شهریه پرداخت می‌کنند.

پیشنهاد می‌کنیم قبل ثبت‌نام در این مدرسه حتما سری به آن بزنید و وضعیت امکانات رفاهی آن را بررسی کنید.

امکانات رفاهی مدرسه علامه امینی

مدرسه علامه امینی فضای بزرگ و امکانات رفاهی مختلفی در اختیار دانش‌آموزان قرار داده است. وجود این امکانات رفاهی باعث شده دانش‌آموزان برای رشد و رقابت علمی اشتیاق بیشتری از خود نشان داده و در محیط پویا و پر انرژی مدرسه تلاش کنند.

از جمله امکانات رفاهی دبیرستان دخترانه علامه امینی می‌توان به رستوران مجهز، سالن غذاخوری حرفه‌ای، کتابخانه با چندین جلد کتاب درسی و غیردرسی، نمازخانه، آزمایشگاه فیزیک، شیمی و زیست مجهز و پیشرفته اشاره کرد.

همچنین دبستان علامه امینی هم امکانات رفاهی متنوعی مانند سالن غذاخوری، کتابخانه، سالن مطالعه با نور و محیط مناسب، نمازخانه، اتاق بهداشت، سالن اجتماعات و آمفی تئاتر، کمد شخصی برای دانش‌آموزان، آزمایشگاه‌های مجهز و… دارد.

این امکانات رفاهی باعث شده‌اند محیط مدرسه علامه امینی به یک فضای محبوب برای دانش‌آموزان تبدیل شود.

شهریه مدرسه علامه امینی

شعب مختلف علامه امینی از مدارس معتبر و به‌نام پایتخت هستند که امکانات رفاهی مختلفی در اختیار دانش‌آموزان قرار داده است. این مدرسه همچنین با همکاری دبیران حرفه‌ای و باتجربه، کیفیت آموزش را برای دانش‌آموزان در سطح بالایی قرار داده است. این امکانات رفاهی با کیفیت آموزش عالی باعث شده شهریه این مدارس هم نسبت به مدارس معمولی تهران بالاتر باشد.

برای مثال شهریه دوره دوم متوسطه این مدرسه در سال 95 در حدود 8.000.000 تومان و دوره پیش‌دانشگاهی حدود 10.000.000 تومان است. بی‌شک شهریه مدرسه علامه امینی در سال تحصیلی پیش رو بسیار بالاتر از این مبالغ خواهد بود. البته به نظر می‌رسد کادر اجرایی و اداری مدرسه برای پرداخت قسطی شهریه با خانواده‌ها همکاری کافی دارد.

آدرس و شعب علامه امینی

از آنجا که مدارس علامه امینی از بهترین مدارس تهران هستند، در مدت کوتاهی توانستند بین مناطق مختلف ایران محبوبیت پیدا کنند. به همین شعب و مقاطع مختلفی از این مدرسه در تهران وجود دارد. هرچند اغلب شعب علامه امینی در منطقه غرب تهران واقع شده‌اند، اما این مدرسه یک ساختمان متمرکز ندارد.

آدرس دبیرستان پسرانه علامه امینی: فلکه دوم صادقیه، ابتدای آیت‌الله کاشانی، بوستان اول، گلستان یکم شماره 22

شماره تماس: 02144002710 – 02144062821

آدرس پیش دبستانی و دبستان علامه امینی: بلوار فردوس، خیابان ابراهیمی شمالی، شماره 14

شماره تماس: 02144001013 – 02144001012

آدرس دبیرستان دخترانه علامه امینی: نیاوران، کاشانک، خیابان شهید صبوری ( امیر )، پلاک 33

شماره تماس: 02122292972 – 02122812413

سرویس مدرسه علامه امینی

مدرسه‌های علامه امینی ضمن فراهم کردن امکانات، تجهیزات و شرایط رفاهی مختلف برای دانش‌آموزان، سرویس رفت‌وآمد به مدرسه را هم برای آن‌ها درنظر گرفته است. هزینه استفاده از سرویس این مدرسه، باتوجه به مسافت مدرسه تا خانه از 2.000.000 الی 7.000.000 میلیون تومان متغیر است. درصورتی‌که بخواهید فرزندتان از سرویس رفت‌وآمد مدرسه علامه امینی استفاده کند، باید هزینه مربوط به آن را زمان ثبت‌نام دانش‌آموز پرداخت کنید.

مدارس هم‌تراز با علامه امینی

مدارس علامه امینی یکی از برترین مدارس تهران هستند که توانسته‌اند در مقاطع تحصیلی دبستان و دبیرستان عملکرد خوبی از خود نشان دهند. به همین دلیل خانواده‌های زیادی خواهان تحصیل فرزندشان در علامه امینی هستند؛ اما طبیعی است که ظرفیت محدود مدرسه امکان پذیرش همه متقاضیان را ندارد. بنابراین در صورتی که فرزندتان در این مدرسه پذیرفته نشد، می‌توانید او را در یکی از مدارس هم‌تراز علامه امینی ثبت‌نام کنید.

– مدارس هم‌تراز دوره دبستان

سما 1، علامه سیدمحمدحسن طباطبایی، صدرا نوین، امام علی، سعادت 1، شهید هاشمی‌نژاد 1 و پرسش

– مدارس هم‌تراز دوره متوسطه

دکتر غلام‌حسین مصاحب، علامه طباطبایی، امام مهدی، مدرسه رهیار، خیام، توحید 1 و امام هادی 1

علامه امینی و موفقیتی فراتر از سطح مدرسه

هرچند خیلی از دانش‌آموزان معتقد هستند این مدرسه با گزینش دانش‌آموزان نابغه توانسته به موفقیت در المپیاد و کنکور دست پیدا کند، اما باید گفت حتی باهوش‌ترین دانش‌آموزان هم برای موفقیت به مشاوره تحصیلی، برنامه مطالعاتی، دبیران حرفه‌ای و عملکردی دقیق نیاز دارند. بنابراین مدرسه علامه امینی توانسته از توانمندی دانش‌آموزان به خوبی استفاده کرده و به آن‌ها برای موفقیت در درس و تحصیل کمک کند.

اگر دوست دارید فرزندتان سهمی از موفقیت‌های المپیادی و کنکور داشته باشد، علامه امینی می‌تواند انتخاب معقولی برای او باشد. تیم کاراتدریس هم برای آموزش و فهم دروس مختلف به‌ویژه ریاضیات همراه فرزند شماست. شما می‌توانید برای تدریس خصوصی ریاضی به ‌منظور بهبود عملکرد فرزندتان در مدرسه علامه امینی با تیم کاراتدریس در ارتباط باشید.

این افتخار ماسـت که پاسخگـوی شـما باشـیم و به سوالات و مسائل شما پاسخ دهیم.

سوالات متداول و مرتبط با این مدرسه

برخی از پرسش ها و پاسخ های کاربران

سوال شما چیست؟

شرایط ورود به مدرسه علامه امینی چگونه است؟

افرادی که می‌خواهند در این مدرسه تحصیل کنند باید از بهمن برای ثبت‌نام در آزمون ورودی مدرسه اقدام کنند. پس از برگزاری آزمون ورودی کادر مدرسه به تناسب نتایج آزمون با دانش‌آموزان برای مرحله دوم و مصاحبه حضوری تماس خواهند گرفت.

امکانات و خدمات مدرسه علامه امینی چیست؟

از جمله امکانات رفاهی علامه امینی می‌توان به رستوران مجهز، سالن غذاخوری حرفه‌ای، کتابخانه با چندین جلد کتاب درسی و غیردرسی، نمازخانه، آزمایشگاه فیزیک، شیمی و زیست مجهز و پیشرفته، سالن اجتماعات و آمفی تئاتر، کمد شخصی برای دانش‌آموزان، اشاره کرد.

آدرس مدرسه علامه امینی کجاست؟

آدرس دبیرستان پسرانه علامه امینی: فلکه دوم صادقیه، ابتدای آیت‌الله کاشانی، بوستان اول، گلستان یکم شماره 22 شماره تماس: 02144002710 - 02144062821آدرس پیش دبستانی و دبستان علامه امینی: بلوار فردوس، خیابان ابراهیمی شمالی، شماره 14 شماره تماس: 02144001013 - 02144001012آدرس دبیرستان دخترانه علامه امینی: نیاوران، کاشانک، خیابان شهید صبوری ( امیر )، پلاک 33 شماره تماس: 02122292972 - 02122812413

مدارس هم‌تراز مدرسه علامه امینی کدام‌ها هستند؟

- مدارس هم‌تراز دوره دبستان سما 1، علامه سیدمحمدحسن طباطبایی، صدرا نوین، امام علی، سعادت 1، شهید هاشمی‌نژاد 1 و پرسش- مدارس هم‌تراز دوره متوسطه دکتر غلام‌حسین مصاحب، علامه طباطبایی، امام مهدی، مدرسه رهیار، خیام، توحید 1 و امام هادی 1

دیدگاه‌ها

دیدگاه خود را در رابطه با متن بالا وارد کنید.